Cea mai ieftină, simplă si rapidă retetă de prajitură cu piscoturiAstazi vă prezentăm cea mai ieftină, simplă si rapidă retetă de prajitură cu piscoturi ce merită distribuită.

Reteta simpla si economica de prajitura

Cea mai simpla si mai ieftina reteta de prajitura cu piscoturi:Ingrediente:1 kg de piscoturi, 2 borcane cu dulceată de cirese, 250ml sos de ciocolată cu lapte (făcut in casa sau gata cumpărat), 500 gr frisca, 200 ml lapte, 100 gr ciocolată de menaj albă rasă, 100 gr ciocolată de menaj neagră, 25 de cirese .Modalitate de preparareIntr-o tavă cu peretii detasabili se asează piscoturile trecute rapid prin lapte(dacă le tineti prea mult se voi inmuia prea tare), unul lângă altul până se obtine un pat de piscoturi. Deasupra se toarnă un strat de friscă, apoi un strat de dulceată si se asează un nou strat de piscoturi trecute prin lapte. Se adaugă un strat de friscă si peste friscă de toarnă sosul de ciocolata topită si răcită pana se acopera intreaga suprafata a tavii. Peste se asează un nou strat de piscoturi, un strat de friscă si se ornează după imaginatia fiecăruia cu cicolata rasă si cirese. Inainte de a fi consumată se lasă la rece circa o oră. Vă dorim poftă bună!

Publicată de Cele mai delicioase pe 21 Aprilie 2018

Ingrediente :

1 kg de piscoturi, 2 borcane cu dulceată de cirese, 250ml sos de ciocolată  cu lapte (făcut in casa sau gata cumpărat), 500 gr frisca, 200 ml lapte, o fiolă esentă de vanilie,  100 gr ciocolată de menaj albă rasă, 100 gr ciocolată de menaj neagră, 25 de cirese .

Modalitate de preparare 

Intr-o tavă cu peretii detasabili se asează piscoturile trecute rapid prin lapte amestecat cu esenta de vanilie(dacă le tineti prea mult se voi inmuia prea tare), unul lângă altul până se obtine un pat de piscoturi. Deasupra se toarnă un strat de friscă, apoi un strat de dulceată si se asează un nou strat de piscoturi trecute prin lapte. Se adaugă un strat de friscă si peste friscă de toarnă sosul de ciocolata topită si răcită pana se acopera intreaga suprafata a tavii. Peste se asează un nou strat de piscoturi, un strat de friscă si se ornează după imaginatia fiecăruia cu cicolata rasă si cirese.  Inainte de a fi consumată se lasă la rece circa o oră. 

Vă dorim poftă bună!